Изложби

Изложба живопис на Веско Радулов

14.10.2020 - 07.11.2020

С любов към живота – изкуството на Веско Радулов

Извън времето и обстоятелствата класическата живопис винаги е актуална, вълнувайки с искреност, задълбоченост, високо майсторство и духовна възвишеност.
Днес, имаме щастието да се докоснем до поетичния космос на живописеца Веско Радулов и да споделим неговата светлина, любов и цветна омая.

С невероятна нежност и любов към живота, артистът създава свой поетичен свят, насищайки го с възвишеност и красота. Изкуството на Веско Радулов е като топла дреха за душата, изпълва ни със сладки спомени, мечти и копнежи, връща силата и достойнството ни като част от великата универсална хармония на света.

И в новата си изложба Веско Радулов остава верен на любимия си жанр – живописта.  Толкова истинска, ярка, топла, докосваща сетивата с любовта си към живота и неговите герои, тази живопис е и мяра за достойнство, висока естетика и духовни ценности. Вечно търсещият дух на автора представя нов прочит и виртуозно изпълнение на темите за величието на природата, силата на изкуството, красотата на малките неща.

Изкуството на Веско Радулов е дар, който ни изпълва със светлина и ни дава устои.
Албена Айладънова, галерист

Творби

  • Страница 1 от 2
  • 1
  • 2
  • »